Campagne naar een deel van je lijst sturen

Je kunt een campagne naar je hele lijst versturen, of naar een deel hiervan. Hierbij kun je segmenteren op basis van labels die zijn toegekend aan een mailadres.

Onderstaand popup venster vind je zodra je klikt op de 'verstuur' knop in het menu > Campagne > concept.

Je kunt hierbij kiezen uit een van de beschikbare filter.

Tip: je kunt eenvoudig zelf filters maken. Je leest hier hoe dat werkt.

Bovenin zie je direct het aantal ontvangers dat gebaseerd is op de selectie die je hier maakt.