Mailinglijst labels maken

Door labels toe te kennen aan een e-mail adres kun je snel je lijst segmenteren op het moment dat je een campagne wilt versturen.

Zo kun je bijvoorbeeld een campagne sturen naar alle 'prospects' of juist alleen naar 'klanten'.

Je voegt zelf labels toe via het menu: Mailinglijst > Mailinglijst labels. Klik vervolgens op de knop 'Toevoegen'

In het popup venster heb je een aantal opties:

1. Type hier een verkorte naam. Deze kom je tegen in de diverse dropdown vensters van de software.
  2. Deze omschrijving zie je als je met je muis over het label gaan in je mailinglijst
  3. Achtergrondkleur
  4. API code (nodig indien je gebruik wilt maken van een API synchronisatie met je bestaande software)