FasterForward Elements koppeling

Gebruik jij het CRM pakket Elements van FasterForward? Dan kun je gebruik maken van de koppeling die wij in samenwerking met FasterForward hebben ontwikkeld.

Hiermee worden alle relaties vanuit Elements elke nacht automatisch gesynchroniseerd met Contaqt. Dit scheelt jou dubbele invoer.

Welke data synchroniseren we?

We synchroniseren het mailadres, voornaam, tussenvoegsel en de achternaam van de eerste persoon. Bestaat het huishouden uit meerdere personen? Dan wordt de partner niet geïmporteerd om te voorkomen dat er een nieuwsbrief / nazorgscan naar beide personen verzonden wordt.

Daarnaast voegen we mailinglijst labels toe ( klik voor meer informatie hierover). Iedere FasterForward klant krijgt het label 'FF klant' mee. Daarnaast worden er nog labels toegekend indien deze klant een dienst / product heeft afgenomen. 

Deze labels worden automatisch toegevoegd indien van toepassing:

FF contract
FF dienst
FF dienst
FF hypotheek
FF krediet
FF leven
FF schade
FF zakelijk

Deze labels kun je gebruiken om filters te maken. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld alle hypotheekklanten een nieuwsbrief te sturen ( klik voor meer informatie over filters).

Hoe werkt het met uitgeschreven mailadressen?

Geef je binnen Elements aan dat het betreffende mailadres geen emails meer wenst te ontvangen (uitschrijven)? Dan dien je dit ook handmatig in Contaqt te verwerken. Wij krijgen hier namelijk geen bericht van en kunnen dit derhalve niet voor je automatiseren.

Werkwijze koppeling aanvragen:

1

Stuur een mail naar  support@fasterforward.nl met het verzoek de koppeling met Contaqt in orde te maken.

2

FasterForward support stuurt jou een machtigingsformulier waarin je Contaqt machtigt om de datasets op te vragen. Deze kun je invullen en terugsturen naar FasterForward.

3

FasterForward support maakt het autorisatiebestand in orde en stuurt deze naar jou.

4

Stuur dit bestand door naar support@contaqt.nl

Opmerking: FasterForward brengt voor deze handeling mogelijk kosten in rekening (vraag dit na). Je ontvangt hiervoor rechtstreeks van FasterForward een factuur. Contaqt berekent voor deze koppeling geen kosten. 

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op