DatHuis koppeling Contaqt

Zo regel je het:

Stap 1: DatHuis account aanmaken

Heb je nog geen DatHuis account? Klik dan hier om dat te regelen.

Tip! DatHuis biedt ook een gratis account aan. Meld je eerst hier aan en kies vervolgens voor het gratis account.

Heb je al een account? ga dan direct door naar stap 2.

Stap 2: DatHuis token opvragen bij Contaqt

Stap 3: activeer Contaqt in DatHuis

Log in bij je DatHuis account en ga naar apps en klik op 'activeren'

Klik op Activeren.

Stap 4: Actievoorwaarden accepteren

Lees de voorwaarden en vink het vakje aan bij Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik op Activeren.

Stap 5: Contaqt koppelen

Vul bij het veld Contact API token invoeren je API key in (zie ook stap 2) en klik op Volgende stap.

Stap 6: Installatie voltooien

Klik op de knop Voltooien om de configuratie af te ronden.

Je contacten importeren

Om de nieuwsbrief naar je DatHuis-contacten te versturen, dien je deze toe te voegen aan de mailinglijst in Contaqt. Dat doe je als volgt:

1. Log in op het Dashboard van DatHuis via https://app.dathuis.nl/login
  2. Ga naar het tabblad Contacten.
  3. Selecteer de contacten die je wilt toevoegen aan de mailinglijst. Klik hiervoor op het vakje bij Naam en klik op Selecteer alles.

4. Klik hierna op het menu Acties en selecteer de optie Stuur naar Contaqt.

5. Bevestig je actie met de knop Bevestigen.

Hierna worden de contacten direct overgezet. Je hoeft verder niets te doen.

Tip! Voer deze actie regelmatig uit, zodat je mailinglijst actueel blijft.

Nieuwsbrief versturen

Als er een nieuwe editie van je nieuwsbrief klaarstaat voor verzending, ontvang je hiervan automatisch een preview van Contaqt. Indien gewenst, kan je de nieuwsbrief eerst nog bekijken en aanpassen. Hierna wordt deze voor je verstuurd.

Je kunt het ook op de automatische piloot zetten.. Dan wordt de nieuwsbrief automatisch verstuurd en heb je er helemaal geen omkijken naar.

Zelf een nieuwsbrief maken

Het is ook mogelijk om zelf een nieuwsbrief te maken. Dit doe je via het dashboard van Contaqt. Je hoeft alleen de inhoud toe te voegen. Zo kun je snel alle klanten op de hoogte brengen van een speciale aanbieding, actie of iets anders.