Zapier connect

Met Zapier kun je Contaqt aan al je favoriete software koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld een inschrijfformulier op je website plaatsen en alle emails die ingezonden worden automatisch in Contaqt laten toevoegen aan je mailinglijst zodat ze in het vervolg ook je nieuwsbrieven krijgen.

We bieden 2 events aan:

1. add subscriber
  2. start Flow

Hoe dit te regelen?

De Contaqt zap bevindt zich nog in een beta fase. Dat betekent dat je deze zapp nog niet kunt vinden in de lijst met Zaps en dat de Zap alleen op uitnodiging beschikbaar is.

Wil je hier gebruik van maken? Klik dan op deze uitnodigingslink.