Uitschrijflink

Onder elke campagne die je verstuurt plaatsen wij een uitschrijflink (wettelijk verplicht).

De ontvanger kan zich hiermee met één druk op de knop uitschrijven. Vervolgens heeft hij de mogelijkheid een reden op te geven (dit is optioneel).

Desgewenst kun je aangeven dat je een notificatie van deze uitschrijving wilt ontvangen. Dit stel je in via het menu: Instellingen > Gebruikersinstellingen >  tabblad 'voorkeuren'.

Vervolgens krijgt dit mailadres automatisch het label 'uitgeschreven'.

Er zullen geen campagnes verzonden worden naar uitgeschreven e-mail adressen. Ook niet als je ditzelfde e-mail adres op een later tijdstip via een excel bestand opnieuw importeert.