Automatische campagne

Vanuit de software kun je automatisch nieuwsbrieven genereren en deze naar je klanten versturen.

Uiteraard krijg je eerst zelf een preview te zien zodat je nog aanpassingen kunt doen als je wilt.

Aanpassingen gewenst? Tijdens het inregelen van jouw dashboard hebben wij alle instellingen al klaar gezet. Wil je hier aanpassingen aan doen en twijfel je hoe dit te doen? Mail ons dan op support@contaqt.nl. Dan regelen wij dat voor je.

Zelf aanpassen?

Wil je toch zelf aanpassingen doen? Dan vind je via het menu: Campagnes > Automatische campagne een overzicht van jouw campagnes. Hier heb je vervolgens de volgende opties:

1) Een automatische campagne is gekoppeld een sjabloon. Eventueel kun je het koppelen aan een ander sjabloon.

2) Een nieuwsbrief bestaat vaak uit meerdere artikelen. Hier kun je bepalen hoe de vormgeving er uit moet komen te zien.

3) Bij 'instellingen' bepaal je met welke frequentie je de nieuwsbrief wilt versturen. Wij adviseren je dit 1x per maand te doen. Ook vind je hier de afzender gegevens terug.

4) Eventueel kun je handmatig de eerstvolgende aanmaak van de nieuwsbrief aanpassen middels deze knop

5) Werk je met gesegmenteerde lijsten zoals 'particulier' en 'zakelijk'? Dan kan het handig zijn om hiervoor aparte nieuwsbrieven te laten genereren. Met deze knop kopieer je de instellingen.

6) Naam wijzigen? dat kan hier.

7) Met deze knop verwijder je de automatische campagne. Let op! dit kan niet ongedaan gemaakt worden

Overzicht
In het overzicht zie je of een automatische nieuwsbrief is geactiveerd  (8) en of deze automatisch wordt verzonden  (9). De eerstvolgende uitvoerdatum vind je hier ook terug  (10).

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op