E-mail afzender toevoegen

Je kunt meerdere e-mail afzenders toevoegen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld meerdere vestigingen hebt of meerdere afdelingen.

Tijdens het verzenden van een campagne kun je kiezen uit alle beschikbare afzender e-mail adressen. Zie je hier geen dropdown menu? Dan heb je op dit moment slechts één e-mail adres geverifieerd als geldige afzender.

E-mail adres verifiëren

Voordat je een afzender kunt gebruiken zul je deze eerst moeten toevoegen. Dit doe je via het menu: Instellingen > Afzender adressen > Voeg toe.

Vul je e-mail adres in en klik op de bevestigingslink in de e-mail die direct verzonden wordt. Nadat je hierop hebt geklikt, is het mailadres geverifieerd en kun je het gebruiken.

Tijdelijke link

De link is slechts beperkt geldig. Je kunt desgewenst een nieuwe link laten versturen door te kliken op de 'nogmaals' button.