Sjabloon op maat

Tijdens het inrichten / opstarten van je account zal een van de supportmedewerkers een sjabloon voor de nieuwsbrieven maken die zoveel mogelijk aansluit bij jouw huisstijl.


Bekijk de video hieronder voor de opties:


Of lees de tekst uit de video:

Nieuwsbriefsjabloon in jouw huisstijl. Met onze uitgebreide editor kunnen wij een nieuwsbriefsjabloon maken dat zo veel mogelijk aansluit bij jouw huisstijl.


Het sjabloon bestaat uit 4 delen. Ik loop ze samen met je door. Allereerst vind je bovenaan de headerafbeelding. Hier kun je bijvoorbeeld een afbeelding gebruiken die je ook op je website gebruikt. Dit zorgt voor herkenbaarheid.


Daaronder vind je een blok dat je kunt negeren. In dit gedeelte worden de nieuwsartikelen ingevoegd op het moment dat er een nieuwsbrief wordt gegenereerd. Daarnaast bestaat de nieuwsbrief uit een footer, dat is de onderkant van de nieuwsbrief waarin jouw contactinformatie staat.


Deze Poorter laten we qua kleur aansluiten bij jouw huisstijl. Tenslotte kun je eventueel nog een vaste banner toevoegen die je in de nieuwsbrief wilt tonen. In dit geval hebben we een WhatsApp-banner opgenomen. In principe kun je hier alles voor gebruiken.


Deze banner is niet verplicht. Eventueel kun je later alsnog een banner toevoegen of de banner aanpassen. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld een speciale actie hebt die je onder de aandacht wilt brengen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op