Account inrichten

Voordat je Contaqt goed kunt inzetten zijn er een aantal technische zaken die -eenmalig- ingeregeld moeten worden. Wij helpen je daarbij.


In de onderstaande video leggen we je uit welke stappen we samen gaan zetten.

Of lees de tekst:

Inregelen van je account. Leuk dat je wilt gaan starten met Contaqt.


In deze video neem ik een aantal belangrijke zaken met je door, zodat je binnenkort je eerste nieuwsbrief kunt gaan versturen.


Voordat je je account kunt gebruiken, gaan we eerst samen vier technische zaken inregelen. Wij begeleiden je hierbij door alle stappen heen.


Allereerst gaan we ervoor zorgen dat alle nieuwsartikelen te zien zijn op jouw website. Hiervoor hebben we een speciale plug-in beschikbaar die jouw websitebouwer eenvoudig kan implementeren op jouw website.


Nadat dit is ingeregeld gaan we een nieuwsbriefsjabloon maken. Door de afbeelding en kleuren aan te passen, zorgen we ervoor dat het sjabloon goed aansluit bij jouw huisstijl.


Om ervoor te zorgen dat al jouw klanten de nieuwsbrief zullen ontvangen, gaan we je helpen om de e-mailadressen te importeren in het Contaqt systeem.


En als laatste stap moeten er nog een aantal codes aan je domein worden toegevoegd. Dit voorkomt dat de e-mails in de spamfolder belanden. En uiteraard gaan we je ook hierbij helpen.


Binnenkort ontvang je voor elk van deze onderdelen van een van onze supportmedewerkers een e-mail met daarin de instructie per stap. Nadat deze stap is afgerond, nemen we contact met je op om je wegwijs te maken in het dashboard en samen de eerste nieuwsbrief in te plannen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op