Artikel delen op Facebook zonder in te loggen

Wist je dat je ook een artikel kunt delen op Facebook zonder eerst in te loggen in het Contaqt dashboard? Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als:

• je de inloggegevens van Contaqt even niet bij de hand hebt
  • het plaatsen op Facebook intern uitbesteedt aan een collega
  • het plaatsen op Facebook extern uitbesteedt aan een ander bedrijf
  • enzovoort...

Kopieer de code

Zodra er een nieuw artikel is verschenen ontvang je een email zoals hieronder:

In deze mail vind je een button waar je het artikel online kunt bekijken. Klik hierop en een preview van het artikel opent in je browser. Je vindt hier een 'Facebook' button. Als je daarop klikt dan vind je de tekst die je (in zijn geheel) kunt kopiëren en kunt plakken als post in Facebook.

In deze mail vind je een button waar je het artikel online kunt bekijken. Klik hierop en een preview van het artikel opent in je browser. Je vindt hier een 'Facebook' button. Als je daarop klikt dan vind je de tekst die je (in zijn geheel) kunt kopiëren en kunt plakken als post in Facebook.

Pro tip: forward de email automatisch

Ontvang jij onze email met een aankondiging van een nieuw artikel en plaatst iemand anders de berichten op Facebook (bijvoorbeeld een collega)? Stel dan in je mailclient (bijvoorbeeld Outlook) in dat onze email automatisch doorgestuurd wordt aan deze collega.