Handmatig delen op Facebook

Facebook staat het niet (langer) toe om een artikel automatisch te delen op je eigen of zakelijke Facebook pagina's. Je kunt snel handmatig een artikel delen door onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Klik op de 'Facebook knop' in je artikelenoverzicht

Let op! : je kunt alleen artikelen delen die actief zijn. Is de onderstaande knop niet beschikbaar? Check dan de ingangsdatum.

Stap 2: kopieer de tekst

Stap 3: ga naar je Facebook account en maak een nieuwe post

Tip : je kunt handmatig delen op zowel je zakelijke als je privé Facebook account

Stap 4: plak de tekst en klik op 'plaatsen'

Stap 5: bekijk het resultaat

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op