Branche bundel instellingen

Nadat je een branche bundel hebt geactiveerd  (1) kun je een aantal instellingen opgeven.

Je kunt je abonneren op een bundel  (2) of de artikelen los aanschaffen. Het tarief hiervoor wordt per bundel weergegeven.

Let op! niet elke branche bundel bevat de mogelijkheid om je te abonneren  (2). Je kunt dan alleen de artikelen los aanschaffen. De rest van de opties zijn dan ook niet beschikbaar.

Bij  (3) kun je aangeven of je een notificatie / melding wilt ontvangen in je mailbox zodat je weet welk artikel we hebben geschreven.

Indien je kiest voor direct activeren  (4), dan is het artikel direct actief en wordt gedeeld via social media (7) indien je dit hebt aangegeven. Je kunt er ook voor kiezen om het artikel pas de volgende werkdag (4) te activeren. Je hebt dan zelf nog de tijd om er naar te kijken en desgewenst aan te passen.

Door een label  (5) aan je artikel toe te kennen kun je een categorie toekennen.

Indien mogelijk sluiten we het artikel af met een reactie formulier  (6). Hierin wordt de lezer geprikkeld om contact met je op te nemen. Het doel hiervan is om de lezer om te zetten in een lead.

Hieronder zie je een voorbeeld van een reactie formulier.

Tenslotte kun je dit artikel automatische delen via de Social Media  (7) kanalen naar keuze. Je ziet hier alle Social Media accounts die je eerder hebt toegevoegd.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op