Automatische nieuwsbrief wijzigen

De automatische nieuwsbrief wordt -zoals de naam het al zegt- automatisch aangemaakt. Uiteraard kun je 'm achteraf aanpassen. Dat doe je als volgt.

Stap 1) Nieuwsbrief vinden

Is de nieuwsbrief nog niet geagendeerd? Ga dan naar stap 3.

Al geagendeerd? Je vindt de nieuwsbrief dan  (3) via het menu Campagnes (1) > Geagendeerd (2)

Stap 2) Verzending annuleren

Klik vervolgens op de knop (4) 'annuleren' om de verzending te annuleren. Je kunt nu de nieuwsbrief aanpassen.

Stap 3) Nieuwsbrief wijzigen

De nieuwsbrief (7) wordt nu weer onder 'concept' geplaatst. Je vindt deze via het menu: Campagnes (5) > Concept (6)

Klik vervolgens op (8) wijzigen.

Vervolgens kun je de nieuwsbrief openen in de handige wizard

Belangrijk: je hebt óók de optie om de nieuwsbrief in de editor te openen. Dit is alleen geschikt voor gevorderde gebruikers. Gebruik 'opnieuw wizard' als je alleen andere artikelen wilt selecteren / de volgorde van de artikelen wilt aanpassen.

Doorloop vervolgens de wizard stappen en pas de nieuwsbrief naar wens aan.