Artikelen op meer-lezen website weergeven

Als je gebruik gaat maken van het systeem dan hebben wij alvast een meer-lezen website voor je gemaakt.

Deze meer-lezen website dient als landingspagina als een lezer bijvoorbeeld een Facebook post aanklikt, of een link in de nieuwsbrief. Hij kan dan het volledige artikel verder lezen op jouw meer-lezen pagina.

Het is natuurlijk mooier om je éigen website te koppelen. Je leest hier hoe je dat doet.

Tot die tijd kun je van de meer-lezen website gebruik maken. Pas dan deze instellingen nog wel even aan:

1. Upload je eigen logo via Instellingen > Gebruikers instellingen
  2. Pas de kleuren aan via Instellingen > Pagina instellingen

Hier kun je de kleuren opgeven die gebruikt worden voor de meer-lezen pagina.

Op de website ziet dat er zo uit:

Je kunt via 'voorbeeld link' een preview van jouw eigen meer-lezen pagina zien.