Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Als je je wachtwoord kwijt bent, dan kun je op het inlogscherm kiezen voor 'wachtwoord vergeten'.

Klik hier om je wachtwoord te resetten

Na het invullen van je e-mailadres wordt er een reset link toegestuurd. Zodra je hierop klikt kun je een nieuw wachtwoord kiezen.

Tip!

Het systeem controleert of je gebruikersnaam bekend is in onze database. Krijg je deze melding:

Dan is je mailadres niet bij ons bekend. Probeer dan eens een ander mailadres dat bij je bedrijf hoort.