Nieuwsartikelen widget integreren in Squarespace website

Om de artikelen op je eigen website te tonen kun je gebruik maken van onze widget. Je kunt de code als volgt op je Squarespace website plakken.

1) Maak eerst een widget aan.

Dit kun je doen via het menu: Instellingen > Pagina instellingen.

2) Widget instellingen

Doorloop vervolgens de widget instellingen. Wil je bijvoorbeeld alle artikelen laten zien? Of alleen artikelen met een bepaalde tag / label?

In het volgende scherm kun je 3 kleuren kiezen (die je later altijd kunt aanpassen). Het gaat om de titelkleur (1), tekstkleur (2) en overlay (3) kleur.

3) Widget code plakken in Squarespace

Je kunt de widget code plakken als code blok. In het onderstaande Squarespace helpartikel wordt uitgelegd hoe dat werkt:

https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/206543167