Sjabloon vragenlijst kopiëren

Snel aan de slag? Gebruik dan een van onze sjablonen als basis. In het onderstaande stappenplan leggen we je uit hoe dit werkt:

1
Nieuw sjabloon

Klik op het menu: Nazorgscan (1) en kies voor 'nieuw' (2)
Klik vervolgens op 'sjabloon vragenlijst' (2). Via deze zelfde ingang kun je ook een eigen vragenlijst maken (1).

Let op! deze optie (2) is alleen beschikbaar als er voor jouw account sjabloon vragenlijsten beschikbaar zijn. Zie jij nog deze optie nog niet? Neem dan contact met ons op door een support ticket aan te maken.

2
Kies een sjabloon

Maak een keuze uit de beschikbare sjablonen (1) en klik op (2) volgende.
3
Akkoord verklaring

We hebben de vragenlijsten met zorg gemaakt. Toch is het erg belangrijk dat je de vragen en de teksten voor de e-mails zelf gaat controleren. Op deze manier weet je zeker dat de vragenlijst bij jouw organisatie past.

Je leest hier hoe je een vragenlijst aanpast.

Klik op akkoord (1) en geef een naam op voor de vragenlijst (2). Deze naam is alleen voor jou zichtbaar, dus niet voor je klanten.
4
Kopieer

Alles gereed? Klik dan op de knop (1) om de vragenlijst te kopiëren. Desgewenst kun je dit hele proces alsnog afbreken door op de rode knop 'afbreken' te klikken.
5
Sjabloon aanpassen

Zodra dit gelukt is zie je onderstaand scherm.
Zorg ervoor dat je alle vragen en e-mails zelf nog controleert.  Je leest hier hoe je een vragenlijst aanpast.

6
Sjabloon testen

Is alles naar wens aangepast? Dan is het nu tijd om te gaan testen. Stuur jezelf een uitnodiging zodat je kunt ervaren hoe jouw klanten het zullen gaan ervaren.

Je leest hier hoe je jezelf een uitnodiging kunt sturen.