Inschrijver handmatig uitschrijven

Een inschrijver (e-mail adres) kan zich met één druk op de knop uitschrijven door middel van de uitschrijflink die onder elke campagne staat.

Desgewenst kun je een e-mail aders ook handmatig uitschrijven. Zoek het e-mail adres op via het menu Mailinglijst > Mailinglijst en kies voor 'wijzigen'.

Hierbij heb je 2 opties.

Optie 1: e-mail adres verwijderen

Het voordeel van deze optie is dat je mailinglijst schoon blijft. Het nadeel van deze optie is dat het e-mailadres ook daadwerkelijk uit de mailinglijst verdwijnt. Dat betekent dat bij een eventuele import van een excel bestand (waarin dit mailadres staat) ditzelfde mailadres weer geïmporteerd kan worden.

Optie 2: e-mail adres uitschrijven

Bij deze optie blijft het mailadres wel op je lijst staan maar ontvangt deze geen campagnes meer. Tijdens het verzenden van een campagne wordt dit mailadres overgeslagen. Ook bij een eventuele import van een excel bestand (waarin dit mailadres staat) blijft de status 'uitgeschreven'.