Laatste artikelen widget

Met behulp van onderstaand script kun je een 'laatste artikelen' widget op je website plaatsen. Hierin worden een aantal artikelen getoond. Een klik op een van deze artikelen opent het volledige artikel.

Gebruik het onderstaande script op de plek waar de artikelen dienen te verschijnen.

<script src=" https://qliq.cloud/js/api/uniek-article-api.js" id="uniek-article-script"
data-api-key="HsVHsg5RJz3aaZv8Z"
data-limit="3"
data-offset="0"
data-order="DESC"
data-container-id="uniek-article-widget-container"
data-heading-color="#35a7da"
data-title-color="#093b52"
data-text-color="#093b52"
></script>
<div id="uniek-article-widget-container"></div>

API key

Vervang de bovenstaande key met je eigen API key. Deze vindt je in de software bij het menu item: Instellingen > Gebruikersinstellingen > tabblad 'API key'.

Aanpassen

De volgende zaken zijn aanpasbaar:

• data-limit="3" (aantal artikelen)
  • data-offset="0" (beginnen bij een ander artikel)
  • data-order="DESC" (volgorde)
  • data-heading-color="#35a7da" (balk kleur)
  • data-title-color="#093b52" (titel kleur)
  • data-text-color="#093b52" (tekst kleur)

Optioneel kun je nog specifieke artikelen tonen:

• data-tags="44" (indien je specifieke labels wilt tonen)
  • data-id="39805,32194" (indien je specifieke artikelen wilt tonen)

Wil je specifieke labels / artikelen tonen? Neem dan contact op met het support team voor jouw nummers. Stuur een mail naar support@contaqt.nl