Uitgeschreven e-mail adressen

Via Mailinglijst > Mailinglijst zie je een overzicht van al je mailadressen. Hier kun je filteren op alle uitgeschreven e-mail adressen door te klikken op 'selecteer tag' en vervolgens op 'uitgeschreven'.

Tip: zo kun je snel een e-mail adres vinden

Een uitgeschreven e-mail adres herken je ook aan het rode label.

Uitgeschreven blijft uitgeschreven.

Indien een e-mailadres is uitgeschreven dan blijft deze ook uitgeschreven op het moment dat je ditzelfde mailadres opnieuw probeert te importeren via een Excel bestand.

Tip: lees hier hoe je een uitgeschreven e-mail adres weer kunt activeren

Wel uitnodiging voor een nazorgscan

Ga je een bulk (meerdere) uitnodigingen versturen voor een scan? Dan wordt deze (uit het oogpunt van de nazorg) óók verzonden naar mailadressen die zich hebben uitgeschreven voor de nieuwsbrief.