Welke informatie is opgeslagen?

Een inschrijver op jouw mailinglijst heeft volgens de wet het recht om te weten welke informatie is opgeslagen.

Je kunt hem -op zijn verzoek- een openbare URL toesturen zodat hij deze gegevens zelf kan inzien.

Dit bereik je via het menu: Mailinglijst > mailinglijst. Zoek vervolgens het mailadres door (een deel van) het mailadres in te typen en op enter te drukken (1).

Vervolgens kun je via de knop 'openbaar' (2) de 'openbare URL voor deze inschrijver opvragen. Deze URL kun je vervolgens met hem delen.