Voorkomen dat je mail in de spam folder terecht komt

Standaard regelen wij de afhandeling van de e-mails voor je zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Spam folder

Een betere optie is het om je eigen domein toe te voegen als afzender. Dit verbetert namelijk de aflever kwaliteit en voorkomt in de meeste gevallen dat jouw mailtje in de spam folder van de ontvanger terecht komt.

DKIM keys aanmaken

Om dit te regelen kun je een drietal CNAME keys aanmaken. Dit hoef je slechts eenmalig te doen. In de onderstaande video leggen wij je uit wat het is en hoe het werkt.

Wistia video thumbnail

Tip!

Wij adviseren je om deze DNS keys in te laten stellen door een specialist. Bijvoorbeeld jouw provider die je domeinnaam geregistreerd heeft.

Elke nacht controle

Heb je een eigen domein ingesteld in ons systeem? Dan controleren wij elke nacht of je deze instellingen correct hebt verwerkt (of laten verwerken) in je domein instellingen bij je provider.

Zolang deze controle nog niet positief is, versturen wij je een herinnering notificatie. Heb je 2 dagen achter elkaar deze herinnering ontvangen? Neem dan opnieuw contact op met je provider zodat ze de CNAME keys correct kunnen verwerken.

Bij  Instellingen > Domein instellingen vind je het resultaat van deze controle. Geef deze informatie door aan je provider.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op