Attention Grabber voor website

Wil je extra aandacht voor een campagne? Zet dan een 'attention grabber' voor je website in! Zodra de website bezoeker hierop klikt dan gaat hij naar de speciale marketing actie landingspagina.

Dit stel je zo in:

Zo vind je dit scherm: Menu > Marketing > Attention Grabber

In dit scherm kun je aangeven welke campagne je op dit moment wilt tonen (1) en de positie op het scherm van jouw website (2).

Je kunt de 'attention grabber' op elk moment aan/uitzetten door (3).

Kopieer de code (4) en laat deze door je websitebouwer inbouwen op elke pagina waar de de 'attention grabber' wilt tonen. Vervolgens kun je bekijken hoe dit er uit ziet voor de geselecteerde campagne door met je muis over de box (5) te gaan.

Tevreden? Sla dan de instellingen op (6).