Goed idee voor een scan? Deel hem met ons!

We ontwikkelen continue nieuwe scans. Daarbij luisteren we graag naar de feedback van de gebruikers. Jij moet er immers mee werken!

Dus... heb je een goed idee voor een scan? En denk je dat deze ook waardevol kan zijn voor andere gebruikers? Deel hem dan met ons. We gaan alle ideeën intern bespreken en wie weet zie je jouw suggestie wel terug als kant-en-klare scan.

Geef je idee door

Maak een support ticket aan door op de knop te drukken (of een mail te sturen naar support@contaqt.nl) en vertel in het kort hoe jouw ideale scan er uit zou moeten zien.