Standaard afsluiting (footer) gebruiken

Per vragenlijst worden er minimaal 3 en maximaal 6 e-mails verzonden:

-uitnodiging
-herinnering 1 (optioneel)
-herinnering 2 (optioneel)
-herinnering 2(optioneel)
-bevestiging actie
-bevestiging neutraal

Wij adviseren je om deze e-mails zoveel mogelijk in de stijl te versturen die je ook gebruikt in je dagelijkse mailverkeer met je klanten. Dit is herkenbaar voor je klant en het voorkomt dat je klant de e-mail als 'reclame' ziet.

Om je hierbij te helpen kun je een 'standaard afsluiting / footer' instellen. Dit hoef je slechts eenmalig te doen. Vervolgens is deze afsluiten eenvoudig te implementeren in de e-mails.

Stap 1: footer aanpassen

Kies in het menu voor Instellingen > Flexibele variabelen.

Kies vervolgens voor 'wijzig.

Pas de footer aan.

Stap 2: footer gebruiken

Kies in het menu voor Nazorgscan > Vragenlijsten voor de vragenlijst die je wilt aanpassen en klik op 'instellingen.

Vervolgens zie je op het tabblad 'instellingen' alle email sjablonen die voor deze vragenlijst gebruikt worden. Met het 'potlood' icoon kun je een sjabloon wijzigen.

Je kunt de standaard footer injecteren door de code {footer} te gebruiken.

Tijdens het verzenden wordt de {footer} vervangen door de eerder gemaakte standaard footer.

Stap 3: testen

Je kunt zelf testen hoe een sjabloon er uit ziet in je mailprogramma. Hiervoor kun je een testmail naar jezelf sturen. Klik hiervoor op 'test sjabloon'.