PDF met samenvatting downloaden

Je kunt altijd de ingevulde vragenlijsten en logs terugvinden in onze software.

Soms is het echter wenselijk om ook in je eigen CRM systeem een kopie te bewaren. Hiervoor kun je een PDF downloaden met een samenvatting van de antwoorden en de loggeschiedenis.

Via het menu: Nazorgscan > Vragenlijsten geschiedenis vind je op het tabblad 'afgerond' (1) de optie om een PDF te downloaden (2).

Tip! deze PDF wordt ook standaard naar je gemaild nadat je klant de vragenlijst heeft ingevuld.

Handig! deze PDF bevat óók screenshots van de verzonden e-mails (uitnodiging / reminder / bevestiging)

Voorbeeld zien? Klik hieronder: