Status vragenlijsten bekijken

Je kunt de status altijd volgen via het menu: Nazorgscan > Vragenlijsten geschiedenis.

Tabblad 'Nog in behandeling'

Hier zie je op het tabblad (1) In behandeling het betreffende e-mail adres (2) staan met daarbij de eerstvolgende actie (3) op de genoemde datum (4).

Tabblad 'Afgerond'

Op het tabblad 'afgerond' (1) vind je alle vragenlijsten terug die afgerond zijn. Hier heb je de volgende opties:

• antwoorden bekijken (2)
  • log geschiedenis bekijken (3)
  • PDF met antwoorden downloaden (4)
  • ingevulde vragenlijst verwijderen (5)

Let op! het verwijderen van een vragenlijst kan niet ongedaan gemaakt worden.

Tabblad 'Afgelegd'

Op het tabblad 'Afgelegd' (1) vind je alle vragenlijsten terug die niet zijn ingevuld. Hier heb je de volgende opties:

• URL van de vragenlijst bekijken (2). Hiermee krijg je de unieke URL voor deze vragenlijst te zien. Door deze URL te delen met je klant kan hij alsnog de vragenlijst invullen (ondanks dat deze is afgelegd). Het delen van de URL kun je eenvoudig via je eigen mailprogramma (zoals Outlook) doen.
  • De logs bekijken (3)
  • De vragenlijst verwijderen (4)

Let op! het verwijderen van een vragenlijst kan niet ongedaan gemaakt worden.